Bilfinger werkt 4 miljoen uur zonder recordable incident


Bilfinger Industrial Services België/Nederland is er trots op u te kunnen informeren dat maar liefst 4 miljoen uur zonder recordable incident is gewerkt. Dit resultaat is opnieuw een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van het bedrijf en in de industriële sector. Bilfinger is haar opdrachtgevers en medewerkers zeer dankbaar voor hun medewerking aan deze prestatie. Een dergelijk resultaat kan namelijk alleen tot stand komen dankzij een goede samenwerking. 


Bilfinger en veiligheid 

In de industriële dienstverlening spelen veiligheid en kwaliteit een allesoverheersende rol. Opdrachtgevers stellen strenge eisen aan de uitvoering van onze werkzaamheden. Binnen Bilfinger geldt veiligheid al jarenlang als een van de belangrijkste pijlers van onze dienstverlening. Hiervoor hebben we met succes diverse veiligheidsinitiatieven geïntroduceerd zoals SafetyWorks en recent Process Safety. 

Veiligheid geldt voor Bilfinger als een absolute voorwaarde om het werk te kunnen uitvoeren. Met duidelijke doelstellingen voor ogen gaat Bilfinger voor resultaat. Dat doen we samen. In onze dienstverlening en in de samenwerking met onze opdrachtgevers. Ieder vanuit een eigen rol, maar ook vanuit een gedeelde betrokkenheid en verantwoordelijkheid. 

 

 

Bilfinger is een van de marktleiders op het gebied van multidisciplinaire industriële dienstverlening in de Benelux. Een sterke professionele organisatie die partnership en de veiligheid en beschikbaarheid van de assets van opdrachtgevers vooropzet. In onze strategie staan de pijlers HSEQ, Efficiency, Innovatie en Samenwerking centraal. Onze continue focus is gericht op goedlopende en veilige processen, met voldoende flexibiliteit om snel in te kunnen inspelen op ontwikkelingen. Bilfinger is servicegericht en levert altijd de meest veilige, optimale en kostenefficiënte oplossing. 

« Terug naar het overzicht

Agenda